Salon MarianBij Salon Marian heb je even alle aandacht voor jezelf. Met een lekker kopje koffie kom je even helemaal tot rust in de ervaren handen van onze medewerkers. Salon Marian is een kapsalon en schoonheidssalon voor zowel dames als heren. Wij werkem met de merken Affinage, Nioxin en Chi. Naast de traditionele knipbeurten en haarkleuringen bieden wij onze klanten ook:

Hair Extensions

Altijd al lang haar willen hebben? Met hair extensions is het mogelijk om het haar langer / voller te maken met plukjes echt haar. De extensions worden met een warme tang aan het haar geseald en zijn niet van echt te onderscheiden! Wilt u meer informatie? Maak dan eens een afspraak!

Bruidsarrangementen

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Laat je daarom extra verwennen in onze kapsalon en schoonheidssalon met een combinatiearrangement.

Hoofdhuidanalyse

Heeft u problemen met de kwaliteit van uw haar; is het dof, breekbaar, vet of heeft u last van roos? Dan kan het helemaal geen kwaad uw hoofdhuid eens te laten onderzoeken. Onze kapsalon is hiervoor uitgerust met een speciale microscoop, waardoor wij u een op uw situatie toegespitst, passend advies kunnen geven.

Schoonheidssalon

Onze schoonheidsspecialiste biedt u het beste op het gebied van persoonlijke verzorging. Naast de verzorging van uw haar, bent u ook van harte welkom voor gelaatsbehandelingen, handverzorging en huidverzorging. Lees hier meer.